8. Gomex Zrenjaninski polumaraton, informacije za takmičare i sugrađane zbog zatvaranja ulica

Zrenjanin - Gomex Zrenjaninski polumaraton

Podeli vest:

Grad Zrenjanin će ovog vikenda, tačnije u nedelju 06.10. biti domaćin velikog sportskog događaja, 8. Gomex Zrenjaninskog polumaratona, koji okuplja trkače svih uzrasta i promoviše zdrav način života i zajedništvo.

I ove godine, imamo čast da vam predstavimo našeg specijalnog gosta i voditelja – Prljavog inspektora Blažu! Prljavi inspektor Blaža će vas iznenaditi svojim humorom i zabavom, i sigurno će vas inspirisati da damo sve od sebe na stazi! Trenutno brojimo 800+ prijavljenih trkača.

Dečije trke počinju u 09:00 časova ispred Centralne apoteke. Mali trkači, podeljeni po uzrasnim kategorijama, imaće prilagođene staze kako bi svi mogli da uživaju u sportskom duhu. Svako dete koje završi trku dobija simboličnu finišersku medalju, dok će prva tri plasirana u svakoj kategoriji biti nagrađena pravim polumaratonskim medaljama i diplomama. Okupljanje za sve učesnike dečijih trka zakazano je za 08:45 časova ispred Centralne apoteke.

Podela startnih paketa:

Subota, 05.10. od 14:00 do 18:00 časova na Trgu kod spomenika

Nedelja, 06.10. od 07:30 do 10:00 časova ispred Gradske kuće

Nedelja, 06.10. u 11:00 časova start svih trka ispred Gradske kuće, a odvijaće se kroz centralne ulice Zrenjanina. Očekujemo veliki broj učesnika i gostiju iz celog regiona.

Zatvaranje saobraćaja: Zbog bezbednosti učesnika, nekoliko centralnih ulica biće zatvoreno za saobraćaj u periodu od 10:00 do 14:00 časova. Molimo sugrađane za strpljenje i razumevanje, jer je podrška ovakvim događajima ključna za promociju sporta i zdravih vrednosti u našoj zajednici. Ako ste u mogućnosti, izađite na ulice i pozdravite naše trkače – vaša podrška im puno znači!

Praktične informacije za učesnike: Presvlačenje i ostavljanje garderobe biće omogućeno u OŠ „Vuk Karadžić“, koja se nalazi 100 metara od starta trke. Naši volonteri će biti dostupni za sva dodatna pitanja i pomoć tokom događaja. Ručak za sve takmičare obezbeđen u Domu učenika „Angelina Kojić Gina“

Hvala svima na podršci i vidimo se na stazi – zajedno činimo Zrenjanin sportskim i lepšim mestom za sve nas!

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px