Obeležen Dan oslobođenja, 2. oktobar, i u opštini Žitište

Žitište - Dan oslobođenja

Podeli vest:

U Žitištu je obeležen 2.oktobar – Dan oslobođenja, a na skupu sve prisutne je pozdravio je sekretar Opštinskog odbora SUBNOR-a Žitište Dušan Milićev.

Posle intoniranja himne u izvođenju učenika OŠ „Sveti Sava“ Žitište o značaju ovog datuma kada su ovi krajevi oslobođeni od fašističkog okupatora nezadrživim prodorom jedinica Crvene armije i pripadnika partizanskog pokreta govorio je sekretar SUBNOR-a Žitište Dušan Milićev i ataše ambasade Ruske federacije. Na ovom skupu govorio je i Nenad Simić, sekretar Gradskog odbora SUBNOR Savski Venac iz Beograda kao i predsednica Skupštine opštine Žitište Laura Petrović.

c52a8513 66fe3d068f069

Na spomen obeležje palim borcima NOR-a položeni su venci Saveza boraca Žitište i Saveza boraca Savski Venac, Opštine Žitište, OO SNS Žitište i OO SPS Žitište.

Pored velikog broja građana svečanosti su prisustvovali i zamenik predsednika Opštine Žitište Đorđe Žuža sa saradnicima, predsednica Skupštine opštine Žitište Laura Petrović, predstavnici javnih preduzeća i ustanova.

Na ovom obeležavanju Dana oslobođenja učenici OŠ „Sveti Sava“ izveli su i prigodan recital posvećen ovom datumu.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px