Uz pomoć prijatelja i Interact kluba Zrenjanin, deca oslikala odbojkaški teren na zrenjaninskom motelu

Zrenjanin - Interact klub Zrenjanin

Podeli vest:

Juče je na terenima popularnog zrenjaninskog izletišta „Motel Šumice“ a u organizaciji Interact kluba Zrenjanina održana nesvakidašnja akcija oslikavanja odbojkaškog terena na koju se, pored članova Interacta, odazvao i velik broj dece iz dečijeg centra „Smajli“, „Sovica mudrica“ Otilije Buheker Ilić i mnogi drugi.

U razgovoru za informativni portal volimzrenjanin.com, predsednik Interact kluba Nemanja Vlatković je kratko rekao:

„Danas se nalazimo na Motelu Šumice i oslikavamo betonsko igralište, u organizaciji Interact kluba Zrenjanin, uz nesebičnu pomoć njihovih roditelja, zatim Otilije Buheker Ilić, dečijeg centra „Smajli“, likovne sekcije i kreativne radionice, kao i mnogobrojnih prijatelja kluba. Takođe ovoj akciji su svojim sponzorstvom doprineli i Rotaract i Rotary klub Zrenjanin. Ovde smo pre svega da bi oslikali i ulepšali to igralište interaktivnim igricama za predstojeću dečiju nedelju, a došla su čak i deca iz grada i okoline da pomognu u ovoj akciji, i time smo doprineli da postajemo prepoznatljviji i ostavljamo jedan lep trag.“

Imali smo neku viziju za oslikavanje koje smo se držali, ali naravno svako je dodavao svoju ideju, i time smo upotpunili ovaj prostor. Što se tiče novih akcija, trenutno je u izgradnji Rotary park, koji će se nalaziti na terenima „Barice“, i tu takođe planiramo kao Interact klub da im pomognemo. Takođe je u planu da ponovimo prošlogodišnju akciju Rotary kluba, i da posadimo sadnice na istom mestu, tačnije na mestu gde će biti izgrađen Rotary park. “, rekao je on.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

[email-subscribers-form id="1"]

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px