Zrenjaninac Nenad Erić, vlasnik firme Systema Parket ZR nesebično pomaže deci i najugroženijima…

Zrenjanin - Nenad Erić

Podeli vest:

Posvećenost deci je srž svake zajednice. Ona podrzaumeva ne samo brigu o njihovim fizičkim potrebema, već i o njihovom obrazovanju, duhovnom razvoju i emocionalnom blagostanju.

Naš sugrađanin Nenad Erić kaže da kada se posvetimo deci izražavamo duboku veru u njhovu budućnost i radujemo se njihovim uspesima kao svojim sopstvenim.

To je njegov motiv i zvezda vodilja kroz život, što podrazumeva nesebična darivanja kroz humanitarni rad.

Nenad kaže da svaki korak u humanitarnom radu nosi sa sobom priču o empatiji i želji da se olakša patnja drugih.

nenad eric
Nenad u zrenjaninskoj bolnici
nenad eric 2 668a62a2ecf53
Nenad tokom pomoći porodici Sarvak

Naše malo za nekog je puno, što potvrđuje priča o porodici Sarvak.

Hjinovi teški uslovi života nedostojni čoveka i podizanje trinaestoro dece pala je u zaborav zahvaljujući Nenadu koji je uz pomoć svojih prijatelja i poznanika sakupio sredstva i pomogao izgradnju kuće, tačnije doma u kom su deca dobila tople sobe i mogućnost da kupanje u koritu zamene kupanjem u kupatilu. Radost, sreća i osmesi malipana nagrada su za uloženi trud, vreme i veštine koje poseduje Nenad.

Kao roditelj četvoro dece često je odlazio u državne vrtiće gde je uočio oronule učionice ali i loše i nebezbedne uslove za boravak mališana. Ponudio je svoju pomoć i pomogao renoviranje i sanaciju podova, koju je finansirao isključivo iz ličnih izvora.

Zahvalnost mu duguje i Opšta bolnica u Zrenjaninu kojoj je u više navarata obezbedio pomoć u smislu donacije čaršava, ćebadi i mnogih majstorskih radova.

Sa patronažnom službom je u pregovorima da otpočne radove svih podnih površina. Nenad za informativni portal volimzrenjanin.com kaže da se ni na tome neće zasutaviti, da ima neverovatnu volju da pomaže svima gde uvidi da je pomoć potrebna, ali da posebno ima sluha za decu.

Posvećenost, volja i dobrota ovog čoveka treba da bude naša svakodnevnica, humanitrani rad naša misija a posvećenost deci naša nada za bolje sutra. U tom spoju upravo leži sbaga ljudskog duha da prevaziđemo sve izazove današnjice i ostavimo svet u boljem stanju nego što smo ga zatekli.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px