Održano 55. okružno takmičenje osnovaca „Šta znaš u saobraćaju“ – Učestvovali najbolje plasirani osnovci

Ečka - Šta znaš o saobraćaju

U Osnovnoj školi „Dr Aleksandar Saboljev“ u Ečkoj održano je 55. Okružno takmičenje osnovaca „Šta znaš o saobraćaju“, na kome su osnovci pokazali  veštine u praktičnom delu vožnje bicikla na poligonu, a u teoretskom delu u polaganju testova iz oblasti bezbednosti saobraćaja.

Učestvovali su najbolje plasirani osnovci koji predstavljaju Grad Zrenjanin i opštine Sečanj i Novi Bečej. 

Pobednici takmičenja u grupi B su Hana Vijatov (Zrenjanin), Anđela Anđić (Zrenjanin), Danilo Mirkov (Novi Bečej), a pobednici takmičenja u grupi C su Srđana Anović (Zrenjanin), Jonatan Zakić (Novi Bečej), Mila Bandulj (Sečanj).

Na republičkom takmičenju u Beogradu, Srednjobanatski okrug predstavljaće u grupi B  Hana Vijatov i Danilo Mirkov, a u grupi C Srđana Anović i Jonatan Zakić. 

Pobednici republičkog takmičenja predstavljaće Republiku Srbiju na Evropskom takmičenju.

Da takmičenje prođe u najboljem redu nesebično se potrudila nastavnica Dragana Šević iz Osnovne škole “Dr Aleksandar Sabovljev“  iz Ečke zajedno sa direktoricom Lavinjikom Brendom.

Ovo tradicionalno takmičenje koje organizuje AMSS i Društvo nastavnika tehničkog obrazovanja Srbije, podržao je kao i uvek Grad Zrenjanin – Savet za bezbednost saobraćaja koji je dodelio svim učesnicima svetla za bicikle, Automoto-tehnički centar doo, Autoškola ABC, MUP Republike Srbije i Mesna zajednica Ečka.

Izvor i opširnije: zrenjanin.rs

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px