Saopštenje Vodovoda: Nastavljeno očitavanje vodomera u naseljenim mestima

Zrenjanin - JKP "Vodovod i kanalizacija"

Prema odluci Skupštine Grada Zrenjanina, vodomeri se fizičkim licima očitavaju dva puta godišnje, odnosno jednom u šest meseci, dok se pravnim licima i korisnicima u objektima kolektivnog stanovanja vodomeri očitavaju svakog meseca.

Ove nedelje nastavljeno je očitavanje vodomera korisnika u osam naseljenih mesta: Perlez, Orlovat, Farkaždin, Belo Blato, Aradac, Elemir, Taraš i Melenci, i planirano je da bude završeno do 25. juna.

Završetkom očitavanja vodomera u pomenutim naseljenim mestima biće završeno kompletno prvo ovogodišnje očitavanje vodomera na teritoriji Grada Zrenjanina koje je započeto sredinom marta meseca.

Svi korisnici kojima u pomenutom periodu budu očitani vodomeri biće na računu za jun mesec zaduženi na osnovu očitanog stanja, dok će ostali korisnici biti zaduženi akontativno na osnovu prosečne potrošnje u proteklom vremenskom periodu ili prema javljenom stanju. Obaveštenje o načinu zaduženja (očitano stanje, javljeno stanje ili akontativno) nalazi se na računu za usluge preduzeća.

Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ biće na terenu svakog radnog dana od 8 do 14 časova. Korisnici su u obavezi da omoguće pristup vodomeru i očitavanje istog, što znači da sa poklopca šahtova i iz samih šahtova uklone sve što bi otežalo ili onemogućilo očitavanje vodomera.

Kod korisnika koji ne budu kod kuće prilikom dolaska čitača, ili gde nije moguće obaviti očitavanje, biće ostavljeno pismeno obaveštenje o poseti sa brojevima telefona na koje mogu da jave stanje svojih vodomera. Obaveštenje o stanju vodomera, ukoliko u narednom periodu nisu kod kuće, korisnici mogu i da istaknu na vidnom mestu na svojim objektima (kapija, prozor…) kako bi ih čitači evidentirali. 

Korisnici, koji to žele, mogu u periodu od 20. do 25. u mesecu tokom cele godine prijaviti stanje svojih vodomera na jedan od tri načina:

telefonom: svakog radnog dana od 7,30 do 13,30 časova na jedan od sledećih brojeva: 535-773 ili 530-344

SMS porukom: na broj 064/811 60 99 (0-24č)

slanjem mejla: na mejl adresu sluzba.ocitavanja@vikzr.rs (0-24č)

Prilikom poziva, u sms poruci i mejlu potrebno je da korisnik navede: ime i prezime, adresu i mesto stanovanja, kao i stanje vodomera.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px