SPORT U ZRENJANINU

SPORT U ZRENJANINU – Sportski savez grada Zrenjanina je sportska asocijacija strukovnih saveza, sportskih društava, klubova i drugih sportskih organizacija na teritoriji grada Zrenjanina. Sportski savez je nosilac svih aktivnosti u oblasti sporta na nivou grada Zrenjanina.

Međunarodni turnir u stonom tenisu za juniore i kadete svečano je otvoren u Kristalnoj dvorani. Turnir je trajao pet dana, do subote, 28. septembra, a okupio je više od 200 učesnika iz 35 zemalja i sa svih kontinenata, među njima i tridesetak igrača iz Srbije. S obzirom da pripada svetskoj Pro Tour kategoriji turnira, uz igrače je i više od stotinu trenera i nekoliko desetina domaćih i inostranih sudija, pa je jasno da se radi o pravom spektaklu u sportu koji se igra širom Planete. Igralo se na 16 stolova, uz još 14 za zagrevanje, u “Kristalnoj dvorani” i hali “Medison”.

ZRENJANIN – ЗРЕЊАНИН

SPORT U ZRENJANINU 1Zrenjanin je najveći grad srpskog dela Banata i njegov je politički, privredni, kulturni i sportski centar.

Zrenjanin je, po površini teritorije koja mu administrativno pripada (1.326 km2), najveći grad u Autonomnoj pokrajini Vojvodini i drugi u Republici Srbiji, a u njemu živi oko 130 hiljada stanovnika i više od 20 nacija.

Razvija se s tradicijom dugom gotovo sedam vekova, jer se kao naselje pod imenom Bečkerek po prvi put u istorijskim spisima pominje još 1326. godine…

Sva prava zadržana © Volim Zrenjanin media 2020 – Kontaktirajte nas putem mejla:
POŠALJITE MAIL