SPORT U ZRENJANINU

SPORT U ZRENJANINU – Sportski savez grada Zrenjanina je sportska asocijacija strukovnih saveza, sportskih društava, klubova i drugih sportskih organizacija na teritoriji grada Zrenjanina. Sportski savez je nosilac svih aktivnosti u oblasti sporta na nivou grada Zrenjanina.

Zrenjanin- VIII Inkluzivne igre bez granica, u organizaciji Osnovne i srednje škole „9. maj”, a pod pokroviteljstvom grada Zrenjanina i kompanije Gomex bile su održane u četvrtak, 12. decembra od 10 do 12h, u Kristalnoj dvorani uz prisustvo učenika gotovo svih zrenjaninskih osnovnih škola i bogat zabavni program. Specijalni gosti biće Haos animatori i popularni jutjuber YasserStein. Ulaz je besplatan. Kad granice ne postoje, igramo se mnogo bolje!

ZRENJANIN – ЗРЕЊАНИН

SPORT U ZRENJANINU 1Zrenjanin je najveći grad srpskog dela Banata i njegov je politički, privredni, kulturni i sportski centar.

Zrenjanin je, po površini teritorije koja mu administrativno pripada (1.326 km2), najveći grad u Autonomnoj pokrajini Vojvodini i drugi u Republici Srbiji, a u njemu živi oko 130 hiljada stanovnika i više od 20 nacija.

Razvija se s tradicijom dugom gotovo sedam vekova, jer se kao naselje pod imenom Bečkerek po prvi put u istorijskim spisima pominje još 1326. godine…

Sva prava zadržana © Volim Zrenjanin media 2020 – Kontaktirajte nas putem mejla:
POŠALJITE MAIL