“Promeni pravila. Preuzmi kontrolu!”: otvorena Digitalk konferencija, Zrenjanin ponovo IT centar Srbije

Zrenjanin – Digitalk konferencija

U konferencijskoj sali hotela „Vojvodina“ u Zrenjaninu juče je svečano otvorena Digitalk konferencija, eminentan skup IT zajednice, koji obeležava deceniju od premijernog održavanja u našem gradu, 2013. godine.

Pod sloganom “Promeni pravila. Preuzmi kontrolu!”, konferencija će tokom tri dana okupiti 35 predavača i 700 učesnika, na 20 predavanja, dva panela i pet studija slučaja, a ove godine uvrštena je i u program manifestacija od značaja za grad Zrenjanin o čemu je govorio organizator Vladimir Kovač.

digitalk 2023 000

„Navršava se deset godina od kako smo počeli avanturu velikih IT konferencija u Zrenjaninu. Bilo je tokom njih i uspona i padova, stvari koje su uticale i na ceo svet, ali nismo dozvolili da to utiče na nas, da odustanemo od bilo čega, naprotiv, ova puna sala danas, ova scena koju vidite, govori u prilog tome da želimo da dajemo još više, pre svega vama, kao publici, mladim ljudima koji dolazite ovde po znanje i inspiraciju“, obratio se učesnicima konferencije Kovač, izrazivši veliku zahvalnost lokalnoj samoupravi i gradonačelniku Salapuri, koji ga je pozvao na razgovor početkom 2021. godine i umnogome usmerio dalju priču o brendu „Digitalk“.

„Od tog momenta, naša komunikacija i saradnja dovela je do toga da danas zaista imamo veliku podršku, odnedavno krunisanu i odlukom da je ova manifestacija dobila status da je od posebnog značaja za grad Zrenjanin, što je meni lično i celom timu važna satisfakcija za sve što smo radili, ali i podstrek da radimo više, jače i bolje, da svake godine pomeramo granice“, istakao je Vladimir Kovač

Izvor i opširnije: zrenjanin.rs

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022