“Promeni pravila. Preuzmi kontrolu!”: otvorena Digitalk konferencija, Zrenjanin ponovo IT centar Srbije

Zrenjanin – Digitalk konferencija

U konferencijskoj sali hotela „Vojvodina“ u Zrenjaninu juče je svečano otvorena Digitalk konferencija, eminentan skup IT zajednice, koji obeležava deceniju od premijernog održavanja u našem gradu, 2013. godine.

Pod sloganom “Promeni pravila. Preuzmi kontrolu!”, konferencija će tokom tri dana okupiti 35 predavača i 700 učesnika, na 20 predavanja, dva panela i pet studija slučaja, a ove godine uvrštena je i u program manifestacija od značaja za grad Zrenjanin o čemu je govorio organizator Vladimir Kovač.

digitalk 2023 000

„Navršava se deset godina od kako smo počeli avanturu velikih IT konferencija u Zrenjaninu. Bilo je tokom njih i uspona i padova, stvari koje su uticale i na ceo svet, ali nismo dozvolili da to utiče na nas, da odustanemo od bilo čega, naprotiv, ova puna sala danas, ova scena koju vidite, govori u prilog tome da želimo da dajemo još više, pre svega vama, kao publici, mladim ljudima koji dolazite ovde po znanje i inspiraciju“, obratio se učesnicima konferencije Kovač, izrazivši veliku zahvalnost lokalnoj samoupravi i gradonačelniku Salapuri, koji ga je pozvao na razgovor početkom 2021. godine i umnogome usmerio dalju priču o brendu „Digitalk“.

„Od tog momenta, naša komunikacija i saradnja dovela je do toga da danas zaista imamo veliku podršku, odnedavno krunisanu i odlukom da je ova manifestacija dobila status da je od posebnog značaja za grad Zrenjanin, što je meni lično i celom timu važna satisfakcija za sve što smo radili, ali i podstrek da radimo više, jače i bolje, da svake godine pomeramo granice“, istakao je Vladimir Kovač

Izvor i opširnije: zrenjanin.rs

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px