NAŠI SUGRAĐANI

ZRENJANINKE, ZRENJANINCI I GOSTI NAŠEG GRADA – Pored svih velelpnih građevina i manifestacija grad pre svega čine ljudi. U ovom albumu ćemo se truditi da spontanim fotografijama dočaramo baš to, nenarušavajući bilo čiju privatnost. Sve fotografije nastale su na zrenjaninskim ulicama….

Uz grmljavinu motora na Trgu slobode, bajkeri i bajkerke iz oko sedam moto-klubova iz Zrenjanina i okoline danas u podne otisnuli su se na put i otvorili novu sezonu. Tanja Poša Bokanić, članica mužljanskog moto-kluba „Roud flajers“ (Road flyers), kaže da je lepo vreme idealno za otvaranje nove sezone, koje je do sada bilo organizovano u Beogradu. Ovoga puta je odlučeno da regionalno otvaranje bude u svakom većem gradu u Srbiji, pa smo se svi iz okolnih mesta okupili danas u Zrenjaninu. Ovom vožnjom, između ostalog, želimo da pokažemo da je bezbednost na prvom mestu, kao što vidite i po našoj opremi i kacigama.

ZRENJANIN – ЗРЕЊАНИН

NAŠI SUGRAĐANI 1Zrenjanin je najveći grad srpskog dela Banata i njegov je politički, privredni, kulturni i sportski centar.

Zrenjanin je, po površini teritorije koja mu administrativno pripada (1.326 km2), najveći grad u Autonomnoj pokrajini Vojvodini i drugi u Republici Srbiji, a u njemu živi oko 130 hiljada stanovnika i više od 20 nacija.

Razvija se s tradicijom dugom gotovo sedam vekova, jer se kao naselje pod imenom Bečkerek po prvi put u istorijskim spisima pominje još 1326. godine…

Sva prava zadržana © Volim Zrenjanin media 2020 – Kontaktirajte nas putem mejla:
POŠALJITE MAIL