Novo SAOPŠTENJE VODOVODA: Veći kvar na vodovodnoj mreži, DEO ZRENJANINA BEZ VODE!

Zrenjanin - Nova havarija

Podeli vest:

Sinoć u večernjim časovima došlo je do kvara većeg obima na vodovodnoj mreži u Železničkoj ulici, zbog čega su od nešto posle 22 časa bez vode deo pomenute ulice do raskrsnice sa ulicom Elemirski drum i ulice na potezu od Železničke ulice do pruge.

Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin su po prijavi izašle na teren i preduzele neophodne radnje kako bi se sprečilo dalje izlivanje većih količina vode.

Zbog otežanih uslova nije moguće trenutno završiti radove na sanaciji havarije, i oni će biti nastavljeni u utorak u ranim jutarnjim časovima.

Pošto je u pitanju kvar većeg obima biće potrebno više časova za sanaciju kvara, preciznije vreme znaće se u toku prepodneva kada se utvrdi stepen oštećenja cevi, a trenutne procene su da će radovi biti završeni do 12 časova.

Pomenute ulice biće bez vode do momenta završetka radova, a odmah po njihovom okončanju voda će biti puštena u mrežu i ubrzo nakon toga uslediće normalizacija vodosnabdevanja.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin se zahvaljuje na strpljenju i razumevanju svim sugrađanima koji su zbog pomenute havarije bez vode.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

[email-subscribers-form id="1"]

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px