1200 zrenjaninskih maturanata plesalo na Trgu slobode [66 NAJLEPŠIH FOTOGRAFIJA]

Zrenjanin – 1200 maturanata!

Podelite vest

Održan tradicionalni ples 1200 zrenjaninskih maturanata – Trg slobode ispunjen mladošću, osmesima i muzikom

Čuveni kadril, uz zvuke operete “Slepi miš” Johana Štrausa, otplesalo je danas 1200 zrenjaninskih maturanata, u tradicionalnoj manifestaciji održanoj na centralnom gradskom trgu. Ove godine ponovo u bojama državne zastave i s obeležjima grada Zrenjanina – crvenim i belim majicama i s plavim kišobranima – učenici završnih razreda svih devet gradskih srednjih škola simbolično su obeležili završetak školovanja i stupanje u novo životno doba. 

ples maturanata zrenjanin2022 008
Ples maturanata, Zrenajnin 2022

Osim velikog broja maturanata, na Trgu slobode okupio se i velik broj njihovih roditelja, rodbine, profesora, prijatelja, ali i građana Zrenjanina koje je taj značajan i zanimljiv događaj privukao.

Manifestaciju je, kao i svih ranijih godina, podržao Grad Zrenjanin, u čije se ime maturantima obratio i ples otvorio gradonačelnik Simo Salapura. Uz konstataciju da sa Trga slobode šaljemo najlepšu sliku u svet, sliku naše mladosti i budućnosti našeg grada i naše zemlje, gradonačelnik je uputio maturantima najlepše želje za period koji je pred njima. 

– Želim vam svima da upišete željene fakultete, ko ne upisuje fakultet da nađe posao, želim vam da se lično i profesionalno ostvarite u našem gradu, vašem gradu, u Zrenjaninu, a mi ćemo se potruditi da takve uslove obezbedimo. Iza vas je značajan period života, nije mala stvar završiti školovanje, iza vas su najlepši dani, a pred vama novi izazovi. Želim vam, pre svega, dobro zdravlje i da u tim izazovima, u vašim ciljevima i željama, budete istrajni i hrabri – poručio je gradonačelnik maturantima.    

Više fotografija pogledajte na našoj fb stranici OVDE

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Град Зрењанин је суфинансирао пројекат „Зрењанин град актуелности“ а ставови у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове Града Зрењанина.

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

One comment

  1. predivne fotografije sa plesa maturanata zrenjaninskih srednjih škola divan maturski ples na gradskom trgu uz prisustvo roditelja rodbine i zrenjaninaca maturanti srećno unovi život i upis na fakultete

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px